Kan du huske da du var barn… og glædede dig til jul?

Til den der eventyrlige stemning sænkede sig og hele familien hyggede sig sammen?

Sådan er det i Danmarks smukkeste juleby Viborg. Her er jul som i gamle dage, bare bedre.

Elsker I jul i jeres familie, så kom til Viborg og nyd stemningen og de tusindvis af smukke lys, der spreder ægte julehygge helt ud i de historiske gader.
Her er der god plads til alle – og nisser, der glæder sig til at se jer. Kom og gå på opdagelse med det magiske nissepas, træd ind bag kulisserne til årets julefilm Julemandens Datter 2 – og glæd jer til at opleve den eventyrlige museumshave, nisseskolen, skoven i byen, nissetoget og alle butikkerne, der står klar med julegaveideer til store og små.

Vi glæder os til at se jer.

Glæd jer til julehygge for store og små

Event kalender

Jul i Viborg

Jul som i gamle dage, bare bedre.

Julemandens Datter 2

Hovedbiblioteket i Viborg udstiller de fantasifulde og flotte rekvisitter fra filmen.

Nissebyen Viborg

Nisser elsker jul, ligesom vi mennesker gør og derfor er de ekstra aktive i december. De pibler frem og finder på sjove, magiske og hyggelige ting - og det kan du opleve sammen med din familie.

En eventyrlig juleoplevelse

I december forvandler Skovgaard Museet i samarbejde med besøgende sin smukke museumshave til ENGLEHAVEN. Haven skal symbolisere alle dem, som vi savner juleaften – kom ned og lav en engel for én du savner og har med dig i hjertet.

Ingen jul uden jer

Jul i Viborg er skabt i samarbejde med en masse lokale ildsjæle. Se hvem der er med til at skabe Jul i Viborg her.

Viborgs hyggelige juletorve

I år spredes julen til hele Viborgs midtby. Se en beskrivelse af de hyggelige juletorve her.

Gratis levering

Det er trygt at shoppe i Viborgs gågader i december, men nogle gange er det nemmere at tage den hurtige løsning. Fra den 23. nov. til den 21. dec. tilbyder vi derfor gratis udbringning hver mandag af dine juleindkøb fra vores medlemsbutikker. Så kan du købe online hos dine lokale favoritbutikker.

I kan trygt besøge Viborgs gågader i december…

I år gennemfører vi en række juleaktiviteter under de gældende retningslinjer, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. I butikkerne i Viborgs hyggelige midtby er der plads til at holde afstand, håndsprit til rådighed og krav om mundbind. Dette er for at sikre en god og sikker oplevelse for alle. For god ordens skyld anbefaler vi alle vores gæster at downloade SmitteStop-appen, så eventuelle smittekæder kan stoppes. Derudover opfordres der til at overholde afstandskravene og at blive hjemme, hvis man har symptomer. Der tages højde for eventuelle aflysninger.

Hos Vi er Viborg gør vi alt hvad vi kan for at skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge omgivelser.
I kan trygt besøge butikkerne i Viborgs hyggelige gågadesystem i december, og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Mød en lille gruppe af nisseteamet

Sikkerhedsnissen

Når du går en tur gennem byen i december, kan du med stor sandsynlighed møde Ove eller Jan. De sørger for at alt forløber, som det skal og at alle sikkerhedsforanstaltninger overholdes. De sørger desuden for at alle julelysene oplyser Viborgs hyggelige gader.

Hyggedesignernissen

Har du lagt mærke til stemningen, når du besøger Viborgs gågader i december? Med sit kreative sind og sine gode idéer til konceptudvikling og indretning af byen i julen, formår Lasse at skabe en fantastisk julestemning for både børn og voksne.

Eventnissen

Marie er vores eventnisse. Hun står for at lave aftaler med julemanden, nisserne og alle de andre, som er med til at gøre julen i Viborg helt speciel. Hun sørger også for at sprede julestemningen på vores digitale platforme, så du kan få indblik i, hvad der rører sig i Viborg.