Julen 2020 er bag os og endnu engang har Jul i Viborg været en stor succes, selvom året har været lidt specielt. Julemanden og drillenisserne har været på spil rundt i byen og gjort en stor indsats for at julestemningen har kunnet sprede sig blandt de besøgende. Her på siden kan du få et overblik over julens aktiviteter. Holdet bag Jul i Viborg har hvert år store ambitioner for Jul i Viborg – og du kan allerede nu glæde dig til næste år.

Glæd jer til julehygge for store og små i 2021

Eventkalender

Jul i Viborg

Jul som i gamle dage, bare bedre.

Julemandens Datter 2

Se billeder og beskrivelse af Julemandens Datter 2. Hovedbiblioteket i Viborg udstillede i december 2020 de fantasifulde og flotte rekvisitter fra filmen.

Nissebyen Viborg

Nisser elsker jul, ligesom vi mennesker gør og derfor er de ekstra aktive i december. De pibler frem og finder på sjove, magiske og hyggelige ting - og det kan du opleve sammen med din familie.

Jul i Viborg 2020-avisen

Gå på opdagelse i vores smukke juleby hjemme fra sofaen med 'Jul i Viborg 2020'-avisen. Læn dig godt tilbage, klik på linket og slå op i 'Jul i Viborg 2020'.

Ingen jul uden jer

Jul i Viborg 2020 var skabt i samarbejde med en masse lokale ildsjæle. Se hvem der var med til at skabe Jul i Viborg 2020 her.

Viborgs hyggelige juletorve

I 2020 blev julen spredt ud i hele Viborgs midtby. Se en beskrivelse af de hyggelige juletorve her.

En eventyrlig juleoplevelse

I december 2020 forvandlede Skovgaard Museet i samarbejde med besøgende sin smukke museumshave til ENGLEHAVEN. Haven symboliserede alle dem, som vi savner juleaften.

Bag om Jul i Viborg

Indsatte fletter stjerner

Under det store juletræ på Nytorv kan du købe julestjerner lavet af indsatte. En del af overskuddet fra de flotte og bæredygtige julestjerner går til de indsatte, så de kan købe ting til sig selv og deres nærmeste i julen. Køber du en stjerne, så støtter du også Jul i Viborg. Se Mette forklare, hvilken betydning stjernerne har for de indsatte.

Drillenissen

Til Jul i Viborg kan man opleve drillenisser rundt omkring i gader og stræder. En af drillenesserne hedder Lars og han er som frivillig med til at facilitere den hyggelige julestemning blandt både store og små i hele december. I videoen kan du møde Lars og høre mere om hans opgaver.

Nisseskole

Julen er ekstra magisk for børnene. Få et indblik i hvordan viborgensiske børn bliver uddannet nissehjælpere på det gamle museum, så de fremover kan hjælpe nisserne med at skabe julestemning og forberede sig på julen.