Image Alt

Gavekort

Shop lokalt – og gør en forskel

Vil du give en gave, der skaber liv i din by, jobs til nogen du kender og oplevelser, som vi kan dele? Så køb et gavekort til shopping og oplevelser på Viborg-egnen. En forrygende gaveidé, da modtageren kan benytte det flere end 200 forskellige steder på Viborg-egnen – og samtidig bakker op lokalt!

Du har nu to valg, et gavekort eller et gavekortbevis:

Gavekortet er det lille kort, der ser ud som og virker som alle andre betalingskort, men udelukkende kan bruges i udvalgte fysiske butikker i Stoholm, Fredriks og Viborg (se listen nedenfor). Vi sender gavekort ordre med PostNord som Quickbrev, hvorfor der skal påregnes min. 4 dages forsendelse. Skal du bruge det før, kan du naturligvis afhente hos Vi er Viborg, Nytorv 3, 8800 Viborg – eller du kan bruge den hurtige løsning nedenfor.

Den hurtige er gavekortbeviset, hvor vi sender enten dig eller den, du vil give en gave – afhængig af hvilken modtagermail du skriver på bestillingen – en mail med en pdf-fil af gavekortbeviset, pdf-filen printes og afleveres hos en af vores mange gavekort udstedere (se nedenfor), der indløser det til et “rigtigt” Viborg gavekort, som du kan shoppe, spise eller få en god oplevelse for.

Klik her og se, hvor du kan benytte gavekortet

I disse butikker kan du købe gavekort:

Viborg

 • Bilka, Holstebrovej
 • Føtex, Gravene
 • Løvbjerg, Koldingvej
 • Løvbjerg Overlund, Randersvej
 • Meny, Sct. Mathias Centret
 • Meny, Fabrikvej
 • Nyt Syn, Vestergade

Frederiks

 • Dagli’ Brugsen

Stoholm

 • Best by Henriette

Ørum

 • Dagli’ Brugsen

Sjørup

 • Dagli’ Brugsen

Gavekort regler:
Viborg Gavekort udstedes på minimum kr. 100,-
Kortet må kun bruges af indehaver. Tabte kort bliver ikke erstattet.
Gyldighedsperioden er 3 år fra udstedelsesdatoen. Der opkræves et gebyr på kr. 10,- pr. gavekort. Viborg Gavekort udstedes og administreres af SparXpres, der er en del af pengeinstituttet Spar Nord.

Klik her og læs mere om beskatning af gavekort

Klik her og læs om handelsbetingelserne 

Vigtig besked til alle salgssteder og  gavekortsamarbejdspartnere

Tirsdag den 9. marts 2021 flytter vi vores servere og opdaterer systemet. Det betyder, at det i tidsrummet 08.00-13.00 ikke er muligt at sælge gavekort via PC Load, foretage omveksling af gavekortbevis m.v.

Sådan påvirker opdateringen dig

Salgssteder vil opleve:
At det i perioden ikke vil være muligt at købe gavekort via hjemmesiden. Når flytningen er gennemført, kan du igen logge ind på administrationslinket. Du kan fortsat bruge det samme butiksbrugerlogin, som du har i dag.

Kunder vil opleve:
At der ved klik på bestillingslinket, vil komme en meddelelse om, at linket ikke er tilgængeligt. Det anbefales derfor evt. at give besked på jeres hjemmeside og/eller på disken hos salgsstederne.

Vær opmærksom på, at indløsning af gavekort via betalingsterminaler ikke er berørt af opdateringen.

Vi beklager de gener, som den nødvendige opdatering måtte medføre, men glæder os til at kunne præsentere jer for et endnu bedre produkt.

Med venlig hilsen
Sparxpres