Image Alt

Viborgs hyggelige juletorve

Nytorv

Nytorv er Viborgs centrale torv midt i den historiske by. Den magiske skyliner med ”taget” lyser op i de mørke vinteraftener og er omringet af tusindvis af julelys, der hænger på alle de smukke bygninger omkring torvet. Lokale ildsjæle er garanter for god smag og stemning i de hyggelige boder, der ligger omkring torvet. Her kan bl.a. købes æbleskiver, flæskestegssandwich, klejner og andre julegodter, ligesom man kan finde det fineste juletræ, mundblæste kugler og andet julepynt.

Hjultorvet

Vil du med en tur i skoven - eller måske tage juletoget rundt i byen? Så besøg det hyggelige Hjultorv, hvor Skovnisserne har tryllet julestemningen frem og indrettet sig i de fine nisseboer. Imellem træerne kan du finde spor efter skovnisserne.

Sct. Mathias Port

Ved du, hvordan et nissebo ser ud? Ellers finder du ud af det, når I går på opdagelse i Sct. Mathias Port. Her vogter Portnisserne indgangen til byen og holder onde kræfter ude. De har slået lejr og indrettet sig i deres små flotte huse. Vi har hørt, at de arbejder på at lave en magisk port ved indgangen til byen næste år. Det er måske derfor, de har så travlt - og er næsten umulige at få øje på.