Image Alt

VærtSkaberne

Bliv frivillig VærtSkaber og vær med til at tage godt i mod Snapstings gæster

Vil du være med til at gøre Snapsting endnu bedre og få gæsterne til at føle sig hjemme? Er du god til at tale med andre mennesker, og kan du godt lide at smile? Og kan du li’ at folk smiler til dig?

Så meld dig som VærtSkaber og bliv en del af den store Snapsting-familie. Vi glæder os til at møde dig!

Det praktiske
Som frivillig VærtSkaber er du Snapstings ansigt udadtil.  Dine primære opgaver bliver at være et glad, imødekommende menneske, der byder gæsterne velkomne og hjælper dem med at vise vej, fortælle hvem der spiller hvornår, og hvad der ellers måtte komme af spørgsmål.

Du skal forvente at komme til et par møder før Snapsting og et efter. Og så skal du kunne være VærtSkaber mellem 8 – 10 timer under selve Snapsting.

Som frivillig VærtSkaber får du:

  • En masse oplevelser
  • en masse smil
  • et dejligt fællesskab
  • en T-shirt
  • forplejning, når du er på vagt.

Som VærtSkaber får du også en vigtig rolle med at udvikle Snapsting. For når du falder i snak med gæsterne ude i byen, fortæller de dig, hvad de synes om det, de oplever. Og den viden er vigtig for os, så vi hele tiden kan gøre Snapsting endnu bedre.

VærtSkaberne kom på gaden for første gang under Snapsting 2019, og det var en stor succes – både for gæsterne og VærtSkaberne selv.

Meld dig til og bliv en del af succesen og vær medskaber på VærtSkaberne!

``Jeg får masser af smil og et godt fællesskab.``

Tilmeld dig VærtSkaberne

Tilmelding

Information bruges til at kontakte omkring deltagelse til events som VærtSkaber og gemmes i 2 år. Du kan til enhver tid få dine data slettet ved at skrive til lasse@vierviborg.dk.

    MandKvinde