Jul i Viborg – spændende steder til en dag eller flere…

 Julebyen Viborg byder på mange oaser og hyggelige steder, hvor du kan nyde de smukke omgivelser. Gå en tur gennem byen, tag på guidede byvandringer, besøg byens butikker og restauranter og find de dejlige steder. Vi håber, at du bliver betaget af stemningen og de tusindevis af julelys.

Julemarked på Nytorv

Få pulsen ned og julestemningen op med stemningsfulde oplevelser under de tusindvis af julelys på Nytorv. 26. november – 23. december

Englehaven

I december forvandler Skovgaard Museet i samarbejde med besøgende sin smukke museumshave til ENGLEHAVEN. Haven symboliserer alle dem, som vi savner juleaften.

Jul i Amtmandens Have LESS GARDEN

Haven åbner d. 4. december. Vi har inviteret collagekunstfestivalen LESS ind i Amtmandens have. En gruppe talentfulde unge fra Viborg vil under ledelse af den erfarne maestro Sergei Sviatchenko skabe en Collage Have. De går på opdagelse i vores julepyntede by, tager billeder af den og skaber en stemningsfuld kunstnerisk have, der vender Jul I Viborg på hovedet

Nissebyen Viborg

Nisser elsker jul, ligesom vi mennesker gør og derfor er de ekstra aktive i december. De pibler frem og finder på sjove, magiske og hyggelige ting - og det kan du opleve sammen med din familie.

Juleture for store og små

Oplev hele Danmarks Juleby – byvandringer og ture i byen for store og små

Viborgs hyggelige juletorve

Julen er spredt ud i hele Viborgs midtby. Se en beskrivelse af de hyggelige juletorve her.

Trygge rammer i Viborgs gågader…

Jul i Viborg gennemfører årets juleaktiviteter under de gældende retningslinjer, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. I Viborgs gågader, på de hyggelige juletorve og i butikkerne er der plads til at holde afstand. Der tages højde for eventuelle aflysninger. Vi gør alt hvad vi kan for at skabe de bedst mulige rammer, så alle får gode oplevelser i trygge omgivelser – og glæder os til at byde velkommen.