Image Alt

Snapsting&Friends

Vis din støtte til Snapsting og meld dig ind i Snapsting&Friends.

Snapsting bliver hvert år større og større. Bedre og bedre. Og ikke alene er de ti festlige dage i juni et populært tilløbsstykke for os lokale borgere, men som event får Snapsting også en stadig stigende tiltrækningskraft på gæster udefra. Og den udvikling har spændende perspektiver. Snapsting er en mulighed for at vise verden, hvad vi kan.

Og hvad er det så, at vi kan? Ja, vi kan mange forskellige ting, men når man skal sætte fingeren på, hvad det vigtigste er, så kan det siges ganske kort. Vi kan arbejde sammen.

Snapsting&Friends er navnet på det nye formelle fællesskab, der skal understøtte Snapsting i de kommende mange år.

Vi udvikler og skaber oplevelser til Snapsting i samarbejde med samarbejdspartnere, foreninger, frivillige, organisationer, virksomheder, institutioner og private ildsjæle. Og det kræver kapital at være vært for de største arrangementer. Derfor samles alle gode kræfter og bidrag nu i Snapsting&Friends.

 

Vær med

Et medlemskab i Snapsting&Friends koster for 2.000 kroner for virksomheder og 1.000 kroner for privatpersoner og giver adgang til åbningsarrangement i Snapsting for henholdsvis to og en person. Du modtager et bevis på dit venskab ved indmeldelse og modtager herefter nyheder før alle andre. Medlemskabet løber et år ad gangen.

Køb det lige her