fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh
Image Alt

Hvad skal du opleve til Snapsting?

Minikoncert med M & M – Det Magiske AbeShow

28-06-2019 18:00 - 18:45

Fredag 28. juni kl. 18.00 – 18.45 besøger Musik & Magi med Mek Pek & Mikkel Rugholm Viborg med et forrygende show for børn og alle andre, der kan lide tryllerier og glad musik.

Den kendte musiker og børneentertainer Mek Pek er gået sammen med YouTuber, tryllekunstner og børnebogsforfatter Mikkel Rugholm om et nyt magisk og musikalsk børneshow. Mikkel Rugholm er en ualmindelig sjov, smittende glad og behagelig entertainer, og hans trylleshow er super god underholdning for både børn og voksne, som garanteres en magisk oplevelse i højt tempo og med mange overraskelser.

Mek Pek har igennem de sidste 25 år spillet børnekoncerter med Habbasutterne og de store Åh Abe koncerter. Så han er kendt af alle forældre, bedsteforældre og børnene kender I hvert tilfælde hans version af Åh Abe, der gjorde sangen landskendt.

Når disse to herrer slippes løs, i dette fælles show, er der garanti for sjov, musikalitet, magi og masser af professionalisme og erfaring. Mek Pek er den ”gamle”, der tror på de gode og sunde værdier, mens Mikkel er den unge friske og hurtige, der ved alt om den nye digitale og hurtige verden – og hele tiden er klar på et nyt trick, der overgår Meks kendte gamle børnesange.

Arrangementet er en del af “Gang i Danmark” karavanen. Underholdningen varer ca. 45. minutter og kommer man til spillestedet fem minutter før start og der endnu ikke er en scene på stedet, skal man ikke fortvivle, siger handelschef Helle Sørensen. Scenen er nemlig mobil, har indbygget lyd, lys og kaffebar og ankommer ca. 3 minutter før showstart.

Spillested oplyses senere.

Price: Gratis

Sted:

https://vierviborg.dk/minikoncert-med-m-m-det-magiske-abeshow/
Læs mere her