fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh
Image Alt

Hvad skal du opleve til Snapsting?

Børnemarchen

30-06-2019 10:00 - 23:59

BØRNEMARCHEN SØNDAG DEN 30. JUNITag børnene med på march og giv dem en sund, sjov og anderledes oplevelse. 

Undervejs på den 5 km lange rute er der konkurrencer og underholdning under overskriften Cirkusvandringen som er temaet for Børnemarchen 2019. 

Børnemarchen er børnenes helt egen march for alle fra 0 til 10 år og deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. I kan for eksempel deltage som familie, klasse, børnehave, klub, og venner eller forening. Mange børn på børnemarchen deltager i barnevogn eller trækvogn sammen med ledsagere. 

Børnehaver og skoler kan tilmelde sig stuevis eller pr. årgang for at få et hyggeligt fællesskab på turen. Marchen er også en fin afslutning før sommerferien for dagplejere med børn og forældre.

TIP: Nogle forældre (og store børn) er friske og går en 10 eller 20 km rute om morgenen og derefter 5 km sammen med de mindste af børnene.

Praktisk info

Alle forudbestilte startkort, spise- og overnatningsbilletter mv. afhentes i Kasernehallen, Tingvej 17, 8800 Viborg på følgende tidspunkter       

Fredag den 28. juni kl, 12.00 - 21.00
Lørdag den 29. juni kl. 05.00 - 09.00
Søndag den 30. juni kl. 05.00 - 11.00

På ovennævnte tidspunkter kan alle møde op i Kasernehallen og blive tilmeldt til alle ruter. Der sidder hjælpere til at hjælpe med hurtig indtastning. Alle får startkort, rutekort og keyhanger udleveret med det samme. 

KOM I GOD TID!

Price: 75 kr
Forældre og bedsteforældre går gratis med

Sted: Paradepladsen, Regimentsvej, 8800 Viborg, Danmark - Paradepladsen

Tilmeld dig her
https://www.haervejsmarchen.dk/marchtyper/boernemarchen
Læs mere om børnemarchen her