fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh
Image Alt

Hvad skal du opleve til Snapsting?

Meditation på engelsk med David Weiss

24-06-2019 08:30 - 09:15

Om David
David er 22 år, kommer fra Tjekkiet og studerer marketing ledelse på Erhvervsakademi Dania i Viborg.
Da han er kommet til Danmark for at studere, taler og forstår David endnu ikke så godt dansk, men taler flydende engelsk. David har praktiseret mindfulness teknikker i over 2 år. Heriblandt forskellige former for meditation praksis ... stille, fantasifulde, guidede, chanting ... samt vejrtrækningsteknikker. Vejrtrækningsteknikker såsom Wim Hof-metoden eller et næse-mund-åndemønster, der begge producerer øjeblikkelige tilstande af ro.

På Erhvervsakademi Dania har David været vært for meditation sessioner for elever, hvor han fokuserede på at lavede amatør venlig meditation og det fik en meget positiv feedback.

Om arrangementet

Meditation er en teknik, som mennesker har brugt i århundreder . Den moderne videnskab har bevist, at meditation kan give fordele på mental og fysisk sundhed.

Hvad der sker under en meditation er, at du lukker alt ude, og fokuserer kun på de ting der foregår indeni - ved at bruge tid på at lytte til dig selv og ved at skabe dette personlige øjeblik, kan du gå igennem spørgsmål eller usikkerhed, som dit sind kan have og derefter fjerne det effektivt.

Meditation er en færdighed. I starten kan du kæmpe lidt, men når du gør det mere og mere, vil du lære at gå dybere, og det bliver lettere. Nogle af fordelene kan bemærkes lige efter din første session, men hvis du beslutter dig for at øve regelmæssigt, vil den meditative tankegang blive naturlig for dit daglige liv, hvilket er hvor de største fordele kommer fra.

Nogle af videnskabelig beviste fordele omfatter;
   - Øget fokus og kreativitet
   - Følelse af ro og lykke
   - Øget medfølelse og empati
   - Bedre søvnkvalitet, energiniveau og smertetolerance

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Price: Gratis

Sted: Hjultorvet, 8800 Viborg, Danmark