fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh
Image Alt

Hvad skal du opleve til Snapsting?

Forfatter og fællesspisning

21-06-2019 17:00 - 20:00

Denne aften byder på madhygge og oplæsning af Jesper Sternberg. Sternberg vil blandt andet læse op fra sin nyeste udgivelse "De-sidste-dage-digte" som har fået gode anmeldelser. Før og efter oplæsningen vil der være rig mulighed, for at snakke med forfatteren.

Inden oplæsningen har du mulighed for at deltage i fællesspisning. Menuen er endnu ukendt, men du kan selv være med til at påvirke retten, for det er meningen, at alle gæster tager en lille del af råvarerne med. Din råvare kan være noget så normalt som en pose med gulerødder, ketchup eller ost. Men det kan også være, du har mere eksotiske ideer til, hvad du vil bidrage med. Ud fra deltagernes råvarer og hvad der ellers måtte befinde sig i huset og haven sammensætter vi aftenens menu.

Fællesspisningsdelen starter cirka klokken 17.00. Vil du springe over maden så ses vi klokken 19.00   Der er masser af vand i hanen og kaffe på kanden. Vil du drikke andet er du velkommen til selv at medbringe det.

Price: 0 kroner.
Medbring selv forplejning
Husk en råvare hvis du vil deltage i fællesspisningen

Sted: Hermanshøj 18, 8800 Viborg, Danmark