fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Smag på Nytorv – Nytorvboder

Direkte fra jord – eller fjord – til bord!
Er du opmærksom på det CO2 aftryk, du gør i hverdagen, eller bare til friske råvarer til dine madgryder, råvarer der er høstet i nærområdet og ikke er transporteret flere hundrede (tusinde) kilometer for at nå frem til Viborg, er Smag på Nytorv det helt rigtige sted at handle. Her er alle varer høstet og gjort klar til salg om fredagen – eller tidligt lørdag morgen. Fra slutningen af april frem til sidste lørdag i november kan du hver lørdag kl. 10.00 – 13.00 købe de gode lokale råvarer til madgryderne, friskhøstet eller nyfanget, direkte fra jord til bord!
Og der er masser af viden om råvarerne, når du handler, så spørg endelig løs. For de lokale ildsjæle, der sælger dig varen, har, med stor garanti, selv høstet eller fanget den.

Udvalget ændrer sig fra lørdag til lørdag, akkurat som det gør ude i naturen. Følg os på www.facebook.com/viborghandel og se, hvad markedet byder på, efterhånden som sæsonen skrider frem.

Dato: Lørdag 25. april - lørdag 27. nov.
Sted: Nytorv