fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Ro i den travle hverdag

Traktørstedet er en tilbagevendende begivenhed under Snapstinget. Vi forsøger at skabe en oase mit i byens fortravlede liv. Som nyt i år har vi overdækket siddepladser og scene. Vi tilbyder en kop kaffe, en vand eller øl og små snacks fra vores lille bod, i år kan vi tilbyde lækker kage fra SØSTER LAGKAGE.  Hver dag er der underholdning i form af fortællekredsen, Bennys trio, de tidligere glade musikanter og Bypopgruppen, der kommer to gange den første lørdag i Snapstingsugen. Stedet drives af en nonfit organisation , 2. Sct. Georg Gilde Viborg. Al overskud går til de uniformerede ungdomskorps og humanitært arbejde. 
I år er der mulighed for at få sin mobil opladet, sin cykel eller taske opbevaret medens du går rundt i byen. Dette for et beskedent beløb der afhænger af om du handler i vores lille beværtning. Er i en større gruppe der hjemmefra ved at i gerne vil have jeres cykler parkeret, ring i forvejen på tlf: 30 66 07 37 eller 20 13 49 59.