Image Alt

Praktiske oplysninger

Oplysninger til turoperatører

Kære turoperatør, forening, erhvervsklub eller anden gruppe på 25 – 50 personer. Vi er rigtig glade for, at I vil overveje Jul I Viborg som en ny destination til december. Nedenstående følger lidt inspiration og et oplæg til et dagsprogram, der viser hvad jeres kunder (og chauffører) kan se frem til.
Vi glæder os til at give jer en juleoplevelse I aldrig glemmer.

Parkering

I Viborg er der masser af muligheder for at finde parkering – både offentlige og private. På de offentlige parkeringspladser er det som hovedregel gratis at parkere - nogle steder dog med tidsbegrænsning. På kortet via linket herunder kan du se de fleste. Hvis du har brug for at parkere mere end 2-3 timer er der flere former for licenser du kan købe.
Husk at stille P-skiven.

Overnatning

Hvem siger at et besøg i hele Danmarks Juleby kun varer 1 dag?. Vi har spændende steder og oplevelser til meget mere, så tag kæresten eller familien med og blive et par dage.

Hjertestarter

I Viborgs gågader er der flere hjertestarter, du kan bl.a. finde en på alle tidspunkter af døgnet, der hænger på facaden, ved Jyske Bank (Sct. Mathiasgade 21, 8800), Matas (Sct. Mathiasgade 56) og Viborg Svane Apotek (Ll. Sct. Pederstræde 10). Husk altid at ringe 1-1-2 i en nødsituation, de kan også hjælpe med at guide til nærmeste hjertestarter.

Tilgængelighed

Det skal være let at besøge vores by for alle. Har du brug for handicap parkering og toiletter? Så tøv ikke med at besøge Viborg. Der er bl.a. Handicapparkering ved Domkirken, Nytorv, Fischers Plads, Sct. Mathias Port m.m. Derudover har vi Sct. Mathias Centret i gågaden hvor der er elevator, handicap toilet m.m.
De fleste butikker har indgang som kan benyttes med kørestol. Hvis ikke så kontakt en ansat og de kan måske hjælpe alligevel.
Derudover er der på alle Viborgs gågader ledelinjer til synshæmmede.

Pusleområde

Med et barn på armen kan det være små ting, der gør en stor forskel.
Et pulsebord, et at varme en flaske eller parkere barnevognen.
Vi anbefaler at bruge faciliteterne i Sct. Mathias Centret.

Pressemateriale og fotos

Hvis du kommer fra pressen, gerne vil stille spørgsmål, på pressebesøg eller have tilsendt fotos er du velkommen til at ringe eller skrive. Kontakt Helle Sørensen, direktør hos Vi er Viborg på hs@vierviborg.dk eller tlf.: 27 14 37 48