Image Alt

VAUW-Oplevelser

Vores gæster er nysgerrige, naturelskere, aktive, legesyge, livsnydere, shopaholics, kulturelskere – og ret vilde med Vauw oplevelser.

Har du og din familie også lyst til at opleve noget særligt, så glæd jer til de Vauw oplevelser vi har her på Viborg-egnen. Der er nok at tage fat på og vi glæder os til at se jer.

Glæd jer til oplevelser for store og små i 2021

Eventkalender

Glad for god smag?

Gourmet eller gratis glæder. Viborg egnen er fyldt med god smag, fantastiske åndehuller og alt det, der får skuldrene ned og smilet frem. Se bare her.

Spænding og opdagelser

Er du på udkig efter sjove oplevelser, der gør dig klogere, vådere og helt elektriske? Så glæd dig til at opleve alt det sjove vi har til dig. God fornøjelse.

Hygge, leg og nærvær

Store oplevelser kan sagtens være små. Især hvis man er en familie, der har brug for at være sammen, slappe af, nyde livet - og hinanden. Se bare her.

En på opleveren?

Lyst til at gå på opdagelse i historien, fordybe dig i kunsten eller nyde den levende musik og den helt særlige stemning? Så start turen her.

Farver og fornøjelser

Lyst til at udforske din kunstneriske side? Eller nyde andres kreativitet? Så glæd dig til glas, keramik og animation i absolut verdensklasse.

Vandre, cykle eller ro?

Klar til at få pulsen op og vind i håret? Så har vi nogle sjove, vilde og ret fantastiske forslag til jer. Til lands, til vands og i luften. Se bare her.

Vild med at shoppe?

Lyst til en shoppetur med veninderne eller familien? Så glæd dig til specialbutikker, cafeer og masser af oplevelser i en af Danmarks smukkeste byer.

Nytorvboder

Her finder du hver lørdag formiddag fra 24. april til september et bredt udvalg af, hvad Viborg og omegn kan præstere af lækkerier.

Noget på hjerte?

Har du en god ide til noget vi kan gøre endnu bedre, så vil vi gerne høre fra dig.