Image Alt

Nissebyen Viborg

Nisseskolen for børn, der elsker nisserier

Har du nogensinde hørt om en nisseskole, hvor man kan lære om nissernes fortryllende verden? Sådan en har vi her i julebyen. Igen i år slår vi portene op til Viborgs populære nisseskole, hvor skolebørn mellem 5 og 10 år kan hygge sig, lege og blive meget klogere på nisser og nisserier...
Nisseskolen præsenteres i samarbejde med Svanerent.

Rejs rundt i Viborg med dit eget nissepas

Hent et gratis nissepas og tag det med rundt i byen, når du og din familie skal se de mange smukke lys, finde spor fra de forskellige nisse-klaner, spise grød, købe julegaver og hygge jer.
Nissepasset uddeles gratis hos Vi er Viborg på Nytorv 3 og fra baren på julemarkedet på Nytorv fra den 26. november.

Nissebutikker

Har du nogensinde tænke over, hvor nisser køber deres julegaver? Det gør de selvfølgelig i nisse-butikkerne… og det kan du se, hvis du kigger godt efter. Når det bliver jul, gør Viborgs butikker sig umage, for at alle kan få det, de ønsker sig. Også selv om man kun er 25 cm. Høj.

Drillenisserne

Det er de utroligste ting, de kan finde på, og man ved aldrig, hvor de er. Så hold godt øje med dem. De glæder sig – som enhver nisse jo gør til jul. Vi håber, at de er i byen: 26. nov. kl. 16 - 19, 27. nov, 4-5 dec., 11-12. dec. og 18-19. dec. kl. 11.00-14.00

Viborgs Nissepassere passer godt på nisserne

Noget af det vigtigste for en juleby er nisserne. Derfor har Viborg nogle helt særlige og meget omhyggelige nissepassere, der holder øje med nisseboerne (og nisserne) i vores by. Du kan kende dem på deres grønne nissehuer og store smil. De er frivillige og bidrager med masser af god julestemning.

Nissebutikker

EDC Poul Erik Bech
Viborg

Obitsø Frisørsalon

Vestjysk Bank

Marcus

Hos Maggie