Image Alt

Mød en VærtSkaber

Mød Lars Erik Møller Leth, 51 år, en glad VærtSkaber

Gode oplevelser og masser af smil

Jeg var VærtSkaber sidste år, og glæder mig til at være med igen i 2020, så meget som kalender overhovedet tillader. Det er bare fedt at gå rundt ude i byen under Snapsting og få folk til at føle sig velkomne. For mig er det en store passion at hjælpe folk og være med til at give dem gode oplevelser. Og jeg får jo også selv gode oplevelser, for jeg går jo rundt på koncertpladserne, mens musikken spiller. Det kan ikke være bedre.

Som VærtSkaber går vi rundt ude på gade og torve, hvor vi opsøger folk, eller de henvender sig til os. Vi blive spurgt om alt muligt. Lige fra ”Hvad sker der på Hjultorvet?” ”Hvornår er næste koncert på Nytorv?” til ”Hvad er der af spisemuligheder?”.

Når vi går rundt med vores programmer i hånden, er der nogle mennesker, der tror, at vi prøver at sælge noget. Man kan se de kigger lidt væk. Men når vi så kommer i kontakt med dem, så bliver de jo vildt glade og positive. Og så er det jo fedt, at vi kan fortælle dem lidt mere om Snapsting, end de lige kan se i programmet.

Jeg håber på, at vi i år bliver endnu flere VærtSkabere, for vi hygger os også med hinanden – uanset om vi Kender hinanden på forhånd eller ej. Så jeg kan kun opfordre dig til at være med. Du får mange gode oplevelser og en masse smil fra glade mennesker.