Image Alt

Hygge og god smag

Gourmet eller gratis glæder. Viborg egnen er fyldt med god smag, fantastiske åndehuller og alt det, der får
skuldrene ned og smilet frem. Se bare her.

Baghuset 

Hos Baghuset kan du få spændende og lækker brunch i tre forskellige udgaver. Prøv for eksempel vores klassiske Baghusets Brunch eller vores veganske brunchtallerken kaldet “Veganeren”. Vi tilbyder også en lang række klassiske morgenmadsretter såsom toast, omelet & eggs florentine. Det hele bør selvfølgelig nydes med en friskpresset juice og en god kop kaffe.

Brygger Bauers Grotter

Kig forbi Viborgs unikke grotter og nyd en lækker middag i den historiske restaurant. Grotterne er åbne for a la carte onsdag-lørdag og så har vi plads til selskaber fra 12 til 50 personer. Grotternes selskabslokaler er også åbne for fremvisning og reservation for din næste fest. Vi ses hos Bryggers Bauers Grotter for enden af Sankt Mathias Gade, tæt på søerne.

Nytorv 11

Kommer man forbi Nytorv en lun sommeraften, summer her af liv og glade dage på vores store område med udeservering. Vores Gastro & Bar er et hyggeligt spisested, og uanset om du vælger at sidde inde eller ude under den store markise med indlagt varme, så vil du mærke hjerterummet. Inden døre oser her også af liv og altid god service.

For Enden af Gaden

Hos os er hyggen, stemningen, kvaliteten, den gode service og dig – gæsten, altid af højeste prioritet. Vores menuer er nordisk inspirerede og alle retter er naturligvis lavet fra bunden, af friske kvalitetsråvarer med økologi og bæredygtighed i højsædet. For Enden af Gaden ligger faktisk for enden af gågaden Sct. Mathias Gade.

Latinerly

I den gamle munkekælder ligger en af Viborgs ældste restauranter. Med udsigt til både Domkirke og Latinerhaven er Ly det naturlige mødested for såvel unge som det mere modne publikum. Vi har byens møreste bøffer, velskænket fadøl og de fineste vine. I weekenderne tilbyder Latinerly også levende musik.

Morville

Velkommen til Café Morville. Her på det gamle smukke Hjultorvet serverer vi brunch, frokost- og aftenmenuer. Lækre retter lavet af gode råvarer og med stor passion for den gode smag. Klassisk fransk café med hygge og god service.

Tortilla Flats

Tortilla Flats byder velkommen til det mexicanske køkken. Vi har specialiseret os i mad fra det Nordvestlige Mexico. Vi importerer derfor de fleste ingredienser derfra, men dækker også andre områder og prøver,at komme så vidt omkring som muligt, for at du får en helt unik spise oplevelse. Alle retter er lavet med friske råvarer.

Kehlet

Vores mål at forkæle hver enkelt gæst fra start til slut. Vi lægger vægt på økologiske råvarer, og vil med vores kærlighed til det Italienske køkken, give jer en autentisk italiensk oplevelse. Vi er en familieejet restaurant, hvor vores kærlighed til det italienske kan mærkes i vores valg af vine samt i vores sammensætning af menukortet.

Viborg Bryghus

Vores hyggelige bryggerstue ovenover bryghuset i Sortebrødre Kirkestræde er åbent for alle, der har hang til hygge og god øl. Her kan du smage store dele af vores sortiment, nyde et enkelt glas eller finde din favorit med en smags-prøve-bakke med 6 x 12 cl. specialøl. Vi har løbende arrangementer i Bryggerstuen som du kan se i arrangementskalenderen. Første lørdag i måneden kan du nyde en lækker frokostbuffet i Bryggerstuen.

Vinoteket

Et vinotek er en vinhandel hvor man kan smage vinen og nyde lidt ost eller måske nogle lækre pølser til. I Holms Vinotek forsøger vi  at udvikle og optimere konceptet. I tæt samarbejde med danske leverandører, er der hos Holms Vinotek skabt et hyggeligt åndehul for dig som gæst med fokus på råvarer af allerhøjeste kvalitet. Her er hyggeligt og masser af lækre sager til livsnydere.