Image Alt

Julemarked på Nytorv

Julemarked på Nytorv

Få pulsen ned og julestemningen op med stemningsfulde oplevelser under de tusindvis af julelys på Nytorv. Vi har skabt måske Danmarks smukkeste Julemarked, hvor du kan tage hele familien, venner og kollegaer med til stemningsfulde oplevelser. Lokale ildsjæle er garanter for god smag og stemning i de hyggelige boder.
26. november - 23. december 2021.

Åbningstider på Julemarkedet

Vi holder åbent og glæder os til at se dig. Se åbningstiderne her.

Lækkerier i boderne

I Viborg er lokale ildsjæle garanter for god smag og stemning i de hyggelige boder. De gør sig umage så du kan nyde hjemmebagte æbleskiver, frisklavede klejner, hjemmelavet glühwein og glögg, honninghjerter, flæskestegsburger og andre lækre julesager. I boderne kan du blandt andet købe de fineste juletræer, smukke julekugler, dekorationer, gavekurve, brugskunst og meget mere. Juletræet midt på torvet, med indbygget bar, er et kapitel for sig. Det skal opleves!

Fællesskab og magiske øjeblikke - hver dag

Viborgs Musikalske Julekalender er fællesskab og magiske øjeblikke hver eneste dag fra den 26. november til 23. december. Vi åbner ``Dagens Låge``, der byder på alt lige fra luciaoptog og store koncerter til fællessang og klassisk juleunderholdning. Det hele afsluttes den 23. december, hvor sangeren Marie Carmen Koppel og Voxbox runder Jul i Viborg af med en stor julekoncert.