Image Alt

Julemandens Datter 2

Julemandens Datter 2

Lucia er den første pige nogensinde på Den Internationale Julemandsskole. Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal stjålet, og nu er selve julen i fare for alle verdens børn.
Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet, og Lucia er den eneste der tror på hans uskyld. Under jagten på den rigtige tyv opdager Lucia og Oscar et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens hjerte for evigt. Nu er det op til de to bedste venner at finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul. Filmen er en hæsblæsende fortælling om venskab og retfærdighed og om at være modig, snu og stædig for sin bedste ven.

Hovedbiblioteket i Viborg

UDSTILLINGEN ER AFLYST GRUNDET COVID-19
På Hovedbiblioteket i Viborg kan du komme helt tæt på filmens univers - snup en ”selfie” i julemandens kane trukket af de store rensdyr, gå en tur på den store bro i Vinterlandet og find den hemmelige dør i urmagerens værksted. Vi garanterer, at julestemningen indfinder sig!
På din opdagelse i urmagerens værksted kan du kigge ind i det store bornholmerur som Lucia og Oscar gør i filmen. Kan du også gå igennem uret? I julemandens kane kan du tage årets familiefoto og vinke til julemandens rensdyr med de store gevirer. Vinterlandskabet spiller en stor rolle i julefilmen og danner ramme om juleudstillingen med de smukke bjerglandskaber. Kom helt tæt på den betydningsfulde lyseblå krystal, som børnene jagter i filmen. Oplev også de specialsyede julekostumer fra filmen og se en bid af filmen på biblioteket.

Filmudstillingen

UDSTILLINGEN ER AFLYST GRUNDET COVID-19
Hovedbiblioteket åbner udstillingen i Viborg torsdag d. 5. november kl. 15.30 og kan opleves helt frem til den 4. januar 2021.
Mandag: kl. 10.00 – 19.00
Tirsdag: kl. 10.00 – 19.00
Onsdag: kl. 10.00 – 19.00
Torsdag: kl. 10.00 – 19.00
Fredag: kl. 10.00 – 18.00
Lørdag: kl. 10.00 – 14.00
Søndag: kl. 13.00 – 16.00
Glæd dig til et magisk juleunivers bygget op af kulisser og rekvisitter fra årets store julefilm af samme navn.

Se traileren til Julemandens Datter 2 - Jagten på Kong Vinters krystal her

Filmen, der er optaget i Viborg, kan opleves i biografen fra den 12. november 2020.