Nissebutikker for store og små nisser

Har du nogensinde tænkt over, hvor nisser køber deres julegaver?

Det gør de selvfølgelig i nisse-butikkerne... og det kan du se hvis du kigger godt efter.
Når det bliver jul gør Viborgs butikker sig umage for at alle kan få det, de ønsker sig. Også selv om man kun er 25 cm høj. Gå på opdagelse i Viborgs gågader i december og se, om du kan finde nissebutikkerne.

VESTJYSK BANK


Vi har igen i år fået opstillet den vigtige nisse-hæveautomat og giver igen nisserne mulighed for at opbevare og gemme deres penge og værdier.
Hæveautomaten kører på magi og mennesker kan derfor ikke hæve i automaten. Nissernes værdier er heller ikke kun i form af penge, så automaten indeholder mange forskellige værdigenstande, såsom mønter, knapper, venstre sokker og hvad de ellers finder meget værdifuldt.

 

EDC POUL ERIK BECH

EDC er Danmarks eneste nissemægler og sælger de flotteste nisseboliger til alle byens nisser.
Igennem de seneste år er antallet af nisser i Viborg midtby steget markant. Derfor har der været et behov for at nisse-byudvikle og lave flere boliger for at huse alle de nye nissefamilier.
Viborg bliver af Magi-ministeriet placeret øverst på listen for “nisse-venlige-byer” og det kan forklare den store tilvækst.
Hos EDC kan du se alt om nisseboer og hvis du snakker med en nisse, som mangler et hjem, så peg dem gerne denne vej.

 

SALON FREESTYLE


Nisser hader at komme i bad og blive vasket - men i december er der ekstra travlt hos frisør-nisserne.
Alle nisserne vil nemlig gerne have ordnet deres nisse-huehår og se pæne ud til den store juleafslutning på Nytorv.
Den 23. december er klart den største nisse-klip-skæg-vaske-hår-dag på året. Derfor har FREESTYLE udviklet en helt frisørsalon til Nisserne, for at kunne håndtere den store efterspørgsel.
Så ser du en nisse med meget rodet hår og skæg, så send dem endelig hen til Frisørnisserne i freestyle, så de kan få tæmmet de vilde lokker.

 

PHOTOCARE


Nisser er særligt kendt for deres fotografiske egenskaber. Tilbage i år 1816 var Nisse N.N. med til at fremstille det første fotografi på papir. Nisse N.N. var utrolig forfængelig og brød sig ikke om sit udseende, derfor kastede han en trylleformular over fotografiet, så han blev usynlig på billedet. Det er derfor, den dag i dag, stadig næsten umuligt at tage et billede af en nisse.
Nisser er dog yderst dygtige fotografer og er meget interesseret i, hvad der sker i julebyen Viborg. Derfor har PhotoCare i år indrettet en Nisse-redaktion, hvor journalistnisserne og fotografnisserne har plads til at skrive nyheder og fremkalde billeder.

Oplevelser

Julemarked på Nytorv

Har du lyst til at opleve jul på den virkelig hyggelige måde?
Så kom til jul i Viborg og oplev det hyggelige julemarked på Nytorv den 1. december - 23 december. 

Oplevelser

Julehytteby

Sidste års julenyhed blev en stor succes. Vi glæder os til at byde velkommen til julehyttebyen igen i år 1. december - 23. december. 

Oplevelser

Store oplevelser venter

Julestemning, fællessang og nisserier.
Glæd dig til julen 2023.