fbpx

Glæde og magi i Den magiske Have

Hjultorvet får nogle gange i løbet af sommeren besøg af hollandske alfer og svenske sandtrolde. Hvis du er heldig, kan det være, du kan se og møde dem på – og omkring Den magiske Have på Hjultorvet.

Nogen tror, at trolde er farlige, men det gælder ikke de her. Det er nemlig svenske sandtrolde, vi får besøg af – og de er meget venlige. De kan dog godt finde på at drille lidt….

Troldefar Knold er en rigtig hyggelig trold, som kan lide at fortælle historier. Han vil også rigtig gerne drille, men heldigvis er han ikke den smarteste trold, så det er ikke svært at narre ham. Troldemor Edda kan godt være skrap, men i bund og grund vil hun gerne hjælpe menneskene til sundhed og trivsel. Hun brygger trylle-troldedrik og hvis du er heldig OG modig nok, kan du måske få lov at smage.  Og så er der troldedrengen Rolf …. Han er en rigtig drillepind, elsker at drille alle – både alfer, trolde, mennesker og andre væsener. 


Alfer er naturånder, de arbejder med energier på jordens overflade f.eks. i haver eller skove. De får blomster til at gro og træer til at vokse. Alfer spreder lys, energi og glæde til både planter, dyr og mennesker. Ofte synger og danser de – enten hver for sig eller sammen i ring og energien spredes ud, mens de danser / leger. Måske lokker de dig til at danse med. De alfer, du måske er heldig at møde i løbet af sommeren, er Alva, Flora, Alfrida, Spire og …..

Se her, hvornår du kan møde alfer og trolde i Den magiske Have på Hjultorvet:

Lørdag 4. juli kl. 10.00 – 13.00
Lørdag 18. juli kl. 10.00 – 13.00
Lørdag 25. juli kl. 10.00 – 13.00
Lørdag 15. august kl. 10.00 – 13.00
Dato: Lørdag 4. juli - lørdag 15. aug. kl. 10.00 - 13.00
Sted: Hjultorvet, 8800 Viborg