Frivillig i Fællesskab – temaaften om at gå fra idé til handling i sit frivillige projekt.

‘Frivillig i Fællesskab’ er et samlingssted for dig, der er frivillig eller ønsker at blive det. Du får inspiration, sparring og viden om det at være frivillig.Går du med et ønske om at gøre noget i dit lokalområde eller for andre, så bliv en del af fællesskabet i FIF. Kom med din idé og få sparring. Vi vil gerne støtte dig i dine ideer. Det vil vi gøre gennem
temaaftener og lokale FIF-cafeer.

Første temaaften afholdes d. 25. januar kl. 19-21 via Microsoft teams grundet minimering af risikoen for coronasmitte. Temaet for aftenen er: ‘Fra idé til handling’ Der vil være oplæg om emnet fra en Sundheds- og Forebyggelseskonsulent, frivillige der fortæller om deres erfaringer og et panel af frivillige, hvor du kan stille spørgsmål og få gode råd.

Temaftenen vil blive fulgt op af lokale FIF-cafeer, hvor du kan få mere sparring på din idé og kendskab til andre frivillige i dit lokalområde.

FIF er for dig, der er frivillig eller ønske at blive det. Det behøver ikke kun at være på Sundhedsområdet. Du kan også være frivillig inden for andre felter.

Tilmelding: skriv til dekm@viborg.dk

Læs mere: Temaaftener – Sundhedscenter Viborg