Image Alt

For medlemmer

Viborg er en fantastisk by og vores store kommune et attraktivt område, der er fyldt med ildsjæle, som brænder for at gøre en forskel.

Vi er Viborg repræsenterer en bred skare af medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv, som  fællesskab støtter bestræbelserne
på at udvikle Viborgs position som handelsby.
Lad os sammen arbejde for mere vækst, flere gæster og masser af gode oplevelser til dem der bor, lever og arbejder her på egnen.

Vil du være med?

Arrangementer

Som medlem af Vi er Viborg bliver du inviteret til en række events i løbet af året. Se en oversigt over nogle af dem her.
Du vil løbende som medlem bliver inviteret via e-mail.

Distriktsmøder og fællesmøder

Se her oversigten over årets distriktsmøder.

Vi er Viborg avis

Sidste år udgav vi med stor succes 6 aviser, der har livet i vores by og de erhvervsdrivende som omdrejningspunkt. Aviserne er fantastisk mulighed for at få alle de positive budskaber om i vores by direkte hjem i alle postkasser i Viborg Kommune.
Med flotte billeder og velskrevne artikler. Samtidig giver det alle vores medlemmer mulighed for at købe annoncer til fordelagtige priser på strategisk gode tidspunkter.

Viborggaver.dk

Viborggaver.dk gør det let for dig at købe årets firmajulegaver – og samtidig handle lokalt!
Få et login, bestil online og vi leverer gaverne direkte til virksomheden.
Du kan også bestille et unikt login til hver enkelt medarbejder, så de selv kan vælge årets gave.
Tak for din opbakning til de lokale ildsjæle på Viborg-egnen. Du er med til at gøre en forskel.

Medlemspriser

Bestyrelse og vedtægter

Foreningen har til formål at udvikle og styrke Viborg som en levende midtby, bidrage til vækst i hele Viborg Kommune hos de deltagende aktører/samarbejdspartnere/medlemmer.
Via partnerskaber, forpligtende samarbejder, netværk og etableringen af en offentlig-privat samarbejdsplatform, er målsætningen at være katalysator og koordinator for en positiv udvikling,
skabe oplevelser, inspirere og udvikle områdets aktører.

Gavekort og opsætning

Det er nemt for jer som medlem af Vi er Viborg at modtage gavekortet, hvis I ellers modtager betalingskort.
Viborg gavekort har en årlig omsætning på ca. 8 mio. kr. Gavekortet afregnes til kurs 95. De 5% går til betalingsgebyr, materialer, markedsføring og administration af gavekortet.

Kalender

2022 bliver fantastisk. Vi er Viborg kalenderen er lige blevet færdiggjort. Det bliver et spændende år med mange aktiviteter. Se det planlagte program her.

Medlemsliste

Vi er Viborg har mange forskellige medlemmer indenfor shopping, gå-ud-steder, kunst, sport, dagligvarer, liberale erhverv m.m.
Se oversigten herunder.