Image Alt

Film fra Jul i Viborg

Oplev Jul i Viborg her:

EDC & Nisseboerne

EDC Poul Erik Bech i Viborg har udviddet deres boligkatalog og er begyndt at sælge nisseboliger. Boligerne kan købes på Nytorv og er specialdesignet til nisser og deres komfort.

Svanerent – Holder Jul i Viborg tryg og ren

Svanerent gør en meget nødvendig indsats når de afspritter og rengøre, blandt andet på Nisseskolen på Hjultorvet. De er med til at vi sikkert kan færdes i bymidten, velvidende om at der afsprittet og tænk over hygiejnen.

Julepynt af indsatte

På Nytorv under det store juletræ kan du købe julestjerner lavet af indsatte. De flotte, og bæredygtige julestjerner hjælper de indsatte med at købe ting til dem selv i julen, og så støtter man Jul I Viborg ved at købe dem. Mette forklarer hvad det betyder for dem og julen at får lov at producere julestjernerne.

Nisseskolen – Nissehjælper uddannelsen

Julen er ekstra magisk for børnene. Her kan du se hvordan børn i Viborg bliver uddannede Nissehjælpere, og dermed hjælper nisserne med at skabe den gode julestemning

Englehaven ved Skovgaard Museet

I Englehaven ved Skovgaard Museet kan du få lov at mindes en savnet. Det kan du gøre ved at hænge en engel op med deres navn, for så at sende dine tanker mod dem. Englehaven er gratis og kan besøges alle ugens dage.

Drillenissen Lars

Til Jul i Viborg kan man opleve drillenisser. En af de drillenisser hedder til daglig Lars og er frivilligt med til at skabe den gode stemning i Viborg. Hør Lars snakke om sin opgave og hvad det gør for ham at være med til Jul I Viborg.

Nissepas 2020 – Har du set Nissepasset?

Nissepasset er til både yngre og ældre. I passet findes blandt andet et overblik hvor og hvordan man kan opleve julen i Viborg. Desuden er der en beskrivelse på de små nisseskjul og forskellige nisseklaner, som er til at finde på diverse pladser.

Den gamle urkraft

Fortællingen om den gamle urkraft, og om hvordan nisserne kom til Viborg midtby.

Jul i Viborg 2020

Elsker I jul i jeres familie, så kom til Viborg og nyd stemningen og de tusindvis af smukke lys, der spreder ægte julehygge helt ud i de historiske gader. Her er der god plads til alle – og nisser, der glæder sig til at se jer.

Jul i Viborg – del 1 – TV Midtjylland

Se eller gense afsnittet om Jul i Viborg fra TV Midtjylland.

Kom med til “Jul i Viborg” Produktion: Marie Møller Foged & Sigga Møller Foged

Jul i Viborg – del 2 – TV Midtjylland

Se eller gense afsnittet om Jul i Viborg fra TV Midtjylland.

Kom med til “Jul i Viborg” Produktion: Marie Møller Foged & Sigga Møller Foged