Efterårsferie i Mønsted Kalkgruber

Kom på besøg i efterårsferien og oplev den (u)hyggelige stemning i Mønsted Kalkgruber  

Der er meget at opleve. Vi har pyntet op til halloween og I kan slå jer løs i tegneværkstedet, høre om flagermus samt være med til at gøre gruberne rigtig (u)hyggelige, når der pyntes op med græskar! Der er noget for hele familien i Mønsted Kalkgruber, selv jeres hund, som er meget velkommen!  

Åbent:16-24. oktober kl. 10-16
Entré: 90 kr. for voksne og 50 kr. for børn.
Græskar-aktivitet 30 kr. for et græskar og lån af skæreredskaber
Vi anbefaler, at man i denne uge køber billet på forhånd til både indgang og aktivitet, da der kan være udsolgt!
Pga. vores fantastiske flagermus lukkes der et begrænset antal gæster ind pr. dag  

GRÆSKAR
Skær græskar og hjælp os med at gøre gruberne super (u)hyggelige
Deltag i vores konkurrence ved at tage et billede af dit græskar i gruberne. Del det på Facebook eller instagram med #MonstedHalloween2021 – måske er det dig der vinder en fin præmie. Deltagelse i aktiviteten koster 30 kr. Billet til aktiviteten købes online. For dette får du adgang til græskarværkstedet, et græskar og lån af skæreredskaber. Begrænset antal deltagere pr. dag.  

FLAGERMUS FORTÆLLINGER
Fortællinger om flagermus: Hver dag klokken 11 og 13 vil der være en kort fortælling om vores fantastiske flagermus i Mønsted Kalkgruber – aktiviteten er gratis når entreen er betalt.   KREAVÆRKSTED Besøg tegneværkstedet og lær at folde en flagermus, tegn fra prik til prik eller farvelæg en flagermus – alle kan være med! – aktiviteten er gratis, når entreen er betalt.