Image Alt

Hygge, leg og nærvær

Store oplevelser kan sagtens være små. Især hvis man er en familie, der har brug for at være sammen,
slappe af, nyde livet – og hinanden. Se bare her.

Sejltur med Margrethe I

Lyst til at tage familien med på en hyggelig sejltur? Så kom og oplev det historiske skib sødronningen Margrethe. I kommer forbi den gamle kongeby Viborg fra søsiden og får heriblandt et flot udsyn til byens skyline og den flotte natur som omkranser søerne.
Sejlturerne starter og slutter ved broen ved Golf Salonen, Hans Tausens Alle 2 - og varer ca. 1 time.

Vestbadet

Er I nogle vandhunde i jeres familie? Så kom og nyd livet i Vestbadet. Om sommeren er Vestbadet Viborg et mekka for tusindevis af gæster fra hele Midtjylland der strømmer dertil for at svømme, lege eller dase. Om vinteren er Vestbadet et centrum for hele byen og oplandets saunagus- og vinterbadningskultur, og gæster kommer fra nær og fjern for at dyrke den magi og følelse af velvære det giver.

sØnæs

Vandlandskabet på sØnæs er en hyggelig og noget anderledes bypark med rigtig mange faciliteter - også for de mindste. Et vandlandskab ved Søndersø med
mere end 700 meter gangstier, ``hændelsespinde``, Søpavillon, Soltrappe og strand og anløbsbro til sejlbåden ``Margrethe I``. Lyst til en gratis oplevelse i naturen? Så kom og slå jer løs.

Verdenskortet

Verdenskortet er en lille udgave af Verden der, i årene 1944-1969, blev bygget ved håndkraft. Verdenskortet ligger ved Klejtrup sø, med alle Verdensdele placeret som små øer i vandet og hvor man kan hoppe fra kontinent til kontinent. På Verdenskortet kan man se alle landes flag og opleve hele verden bredt ud for sine fødder. Den perfekte udflugt for alle, der gerne vil ud at rejse og have en hyggelig dag.

Legepladsen ved Bugge

Børnenes Hald er en ny skovlegeplads ved De fem Hald'er, tæt ved Niels Bugges Kro.
Skovlegepladsen er indrettet med store, flotte legeredskaber, bl.a. et borgtårn, et stort trævildsvin, en gynge og en middelalderlig kastemaskine (blide). Legeredskaberne er primært er udført i træ og henviser til de historiske omgivelser, som legepladsen er en del af - med vildsvinet som en væsentlig del af Niels Bugges våbenskjold. Pak en madkurv og nyd et par timer på den historiske legeplads ved Hald Sø. I kan parkere lige ved siden af.

Svømmehal Viborg

Viborg Svømmehal er byens badeland. En moderne og hyggelig svømmehal beliggende på Banegårdspladsen, få meter fra banegården og rutebilstationen i Viborg. Der er 6 forskellige bassiner, hyggeområde, vandrutchebane, sauna og cafe. Har I lyst til en tropisk badetur? Så pak badetøjet og kom. Vi glæder os til at se jer.