Image Alt

Vandre, cykle eller ro?

Klar til at få pulsen op og vind i håret? Så har vi nogle sjove, vilde og ret fantastiske forslag til jer. Til lands, til vands og i luften. Se bare her.

Bowling og sjov

Vi tilbyder koncepter indenfor bowling og spisning til f.eks børnefødselsdage, familiefødselsdage, møder, konferencer, julefrokoster eller andre festlige lejligheder. Der serveres store og lækre buffeter alle ugens dage, og i weekenden kan vi også tilbyde en lækker og indbydende brunch. Bliver i sultne undervejs, så tag plads i vores egen restaurant – The Grill, hvor kokkene står klar ved den åbne grill i restauranten og tilbereder saftige stege og lækre specialiteter over åben ild. The Grill tilbyder både aften- og brunchbuffeter.

Disc Golf Viborg

Lyst til at prøve noget nyt og sjovt? Så kom og spil Disc Golf i Nordisk Park. Vi har en begynderbane, der egner sig godt til første møde med disc golf. Søndersø Park er designet med to teesteder til hver kurv (hul 6 undtaget). Gul tee er det korte, der retter sig mod nyere og let øvede spillere, mens den hvide tee er for øvede spillere. Det er gratis og du kan låne frisbee’s når du ankommer.

GAME Streetmekka

Lyst til at brænde noget krudt af i rå og uformelle omgivelser? Så kom og oplev gadeidrætten, der er en anderledes måde at bevæge sig på. Vi har 3.000 kvadratmeter med fantastiske faciliteter, der på hver sin unikke måde bidrager til en fed oplevelse. Der er mulighed for at slå sig løs på asfaltbanen til basket og fodbold, i parkour/trialområdet, i skate-området, på klatrevæggen eller man kan vise sine vildeste moves i dansesalen.

Hessellund Fodboldgolf

Fodboldgolf er et sjovt og hyggeligt spil, som man kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Spillet foregår i almindeligt tøj eller sportstøj, -alt efter vind, vejr og lyst. Spillet stammer fra Sverige og går i al sin enkelthed ud på at sparke en bold i hul på færrest mulige spark. Banen minder om en golfbane – her er der bare også opstillet forhindringer. Man spiller bedst i kondisko. Fodboldstøvler må ikke anvendes.

Kanotur på Gudenåen

Lyst til en smuk og sjov tur på Gudenåen, så lej en kano. Der er mange muligheder for gode ture i kano. Det kan være en én-dagstur eller en flerdagstur.  ​Fælles for alle ture er, at vi leverer kanoerne til startstedet og henter kanoerne igen ved slutstedet. Her på siden kan I booke og læse meget mere om, hvilken tur der bedst lever op til jeres ønsker.

Vandretur på Hærvejen

Lyst til at vandre eller cykle i historiske spor og samtidig opleve det bedste af den jyske natur? Tag en tur på Hærvejen. Her er flere hundrede kilometer vandre- og cykelrute, der løber på langs ned gennem Jylland. Undervejs bringer ruten dig tæt på alt, hvad hjertet begærer i den danske natur: hav, kyst, heder, skove og åbent land samt ikke mindst nogle af Danmarkshistoriens mest spændende steder.