Image Alt

Klassiske busture gennem Viborg Kommune

Vi er Viborg gentager succesen fra 2021 og arrangerer også i år fire oplevelsesrige busture på kryds og tværs af Viborg kommune, i tæt samarbejde med Midtbus Jylland og Mortensen  – Kommunikation og Medier.

Programmet er foreløbigt og kan blive ændret.

Billetprisen er 595,- kr. inkl. moms

20. april

Man tænker ikke over det til daglig, men Viborg Kommune er, selv om den ligger præcis i midten af Jylland, en søfarts- og fiskerikommune. Så onsdag d. 20. april starter vi fra Gammeltorv i Viborg og kører til Hjarbæk Havn, hvor der serveres busmokka og rundstykker, inden vi tjekker Kvols Ladeplads og fiskerihavnen i Sundstrup. I Sundstrup skal vi snakke muslingefiskeri og besøge kommandobroen på Virksunddæmningen, inden vi via Borup Hede og det smukke parkanlæg på Lynderupgård Gods kører til Hjarbæk Fjord Camping for at nyde frokosten. Dagen afrundes med en let forplejning på Latinerly. Vanen tro er der små gaveoverraskelser til deltagerne.

15. juni

D. 15. juni skal vi runde den østlige del af Viborg Kommune. Omdrejningspunkterne bliver det store forskningsanlæg og universitetet i Foulum, samt frokostbesøg hos Viskum Snaps. Ruten går også forbi Tjele Gods og Tjele Langsø. Dagens catering er som altid rundstykker med busmokka, frokost og afsluttende forplejning på en restaurant i Viborg. Alt garneret med små gaveoverraskelser.

17. august

Viborg Kommune syd er turmålet, når vi d. 17. august besøger Gedhusmuseet ved Flyvestation Karup samt Grønhøj Kro og Museer, hvor vi udover musikalsk underholdning og museumsbesøg nyder frokosten. Efter et stop på nedstyrtningsstedet for Lancasterflyet R5679 i Grønhøj 1942, går turen tilbage mod Viborg til en guidet tur i Vestre Landsret og senere et spændende besøg på Rooftoppen af Hotel Peak 12, hvor der serveres stempelkaffe og nøddehorn som afrunding på en god dag. Dagen er som altid garneret med små overraskelser og gaver.

23. november

Vintertur med historiske glimt og oplevelser.
Den 23. november tilrettelægger vi en flot og spændende tur rundt i Viborg Kommune. Vi besøger de bynære lokaliteter med frokost på Rindsholm Historiske Kro. Turen afsluttes med en historisk byvandring og ekstra forplejning i Viborgs latinerkvarter. Dagens catering er rundstykker med busmokka, frokost og afsluttende forplejning på en hyggelig restaurant i Viborg. Alt garneret med små gaveoverraskelser.